«Ομπρέλα» προστασίας με το Renault Total Care Winter 2016

70x100
Μια ολοκληρωμένη πρόταση που σκοπό 
έχει την προστασία του αυτοκινήτου σας τους μήνες του χειμώνα, κάνει η Renault στο πλαίσιο της παροχής ολοκληρωμένων προτάσεων After Sales.
Η Renault, προσφέρει και φέτος δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων και παράλληλα κάνει προσφορές πακέτων συντήρησης και επισκευής, που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Με το πρόγραμμα Total Care έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Και αυτό το χειμώνα μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.
Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ’ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής. Ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α).
Με το πρόγραμμα Total Care η Renault , κάνει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων και πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών συντήρησης και επισκευής και υπενθυμίζει ότι πάντα βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της.
Για το δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Renault Total Care το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Renault.